Spring naar content

Services

Geef ons een uitdaging, wij verslinden ‘m. Stap voor stap. Wij geloven dat verhalen de kracht hebben om mensen te raken, te verbinden en in beweging te brengen. Dat begint bij een creatief idee, bedacht door ons of in samenwerking met jou. Een goede productie kent een helder stappenplan. Van concept tot oplevering. Dit is hoe we het doen.

Beeld zonder concept of strategie? Doen we niet. Dat is als praten zonder iets te zeggen. Wat we wel doen? Uitvoerig onderzoek naar je wensen, verlangens en behoeftes om je vervolgens, na een intensieve brainstorm, te verrassen met originele ideeën. Alles wat jij nodig hebt. Dat vertellen we je met moodboards, impressies, en voorbeelden. Dan kun jij zeggen of het past bij je vraag. Wedden van wel.

#COPYWRITING #CONTENT STRATEGY  #CONCEPT  #BRAINSTORM  #MOODBOARD #FORMAT DEVELOPMENT

Voor je het weet zijn we aan het ‘hosselen’, ‘fiksen’ én ‘regelen’. We zorgen namelijk voor alles, ook als dat in eerste instantie onmogelijk lijkt. Want het perfecte plaatje is er niet zonder een tot-in-de-puntjes geregelde voorbereiding. Script? Samenstellen van het team? Locatie? Planning? Callsheet? Voordat je de woorden hebt uitgesproken kun je er al een vinkje achter zetten. Vink. Geregeld.

#SCRIPT #STORYBOARD #SHOTLIST #PLANNING #CALLSHEET #CASTING #ACTORS #LOCATIE #RECCE

Shoot. Ready? Set? Action! De meest gehoorde woorden op de set. Het moment waar alles bij elkaar komt. Alle puzzelstukjes samen. Actie. We horen “Nog ‘n keer” van de creatief/regisseur/van jou, om ervoor te zorgen dat we echt – 100% zeker – het beste beeld hebben, hét shot. Daarnaast zorgt ons team ervoor dat het altijd een feestje is op set. Wel zo gezellig. “It’s a wrap!”

#SHOOT #FILM #LICHT #GELUID #ACTIE #REGIE #FOTOGRAFIE #WRAP #CREW #GAFFER #DOP

Dan, spanning aan jouw kant. Want de magie genaamd ‘edit’ moet zijn werk doen. Bewegende beelden of fotografie. Visuele effecten, geluid, kleurcorrecties. Alle delen komen bij elkaar tot het ultieme eindproduct, in alle formaten die jij nodig hebt. Reclameblok? Bushokje? Instagram? Billboard langs de A12? Geen probleem. Als dat af is laten we het je zien en dan hopen we dat je zegt: “Nailed it!”. Jij content met jouw content.

#EDIT #MONTAGE #SOUNDEFFECTS  #VOICEOVER #VFX #SFX #SOUNDTRACK  #RETOUCH  #DISTRUBUTION

SAMEN VOORUIT

Een samenwerking is voor ons niet een one-off. We werken graag voor de lange termijn samen. Zo hopen we je contenpartner te zijn die je het complete pakket kan bieden. En als je ons echt maar één keertje wilt voor een knaller, iets dat inslaat als een bom – vooruit – doen we dat ook. Staat jouw vraag er niet tussen? Shoot a message. We houden namelijk wel van een uitdaging.

Jouw verhaal beter verteld?
Get in touch